Benzininių pjūklų grandinės Archer

Husqvarna grandinė 64
dantų, 325 žingsnis ir 1,3mm plotis

Husqvarna grandinė Archer

Norint turėti nebrangiai ir gera grandinę, tai šios kompanijos gaminys puikiai atitinka abu kriterijus. Mes patys esame jas išbandę ir namų dirbti ir miško sąlygomis, kuo puikiausiai tarnauja ir darbo našumas yra labai geras. Gal pats metalas yra šiek tiek minkštesnis, tačiau pjovimui ar galandimui jokios įtakos neturi. Ši pavaizduota grandinė yra Husqvarnos žingsnio, standartinis 64 dantų ilgio. Apie grandinių išmatavimus plačiau pakalbėsime, nes daugelis žmonių dar nesupranta, ką jie turi ir ko jiems reikia.

Grandinių tipai

Benzininiuose pjūkluose egzistuoja 2 grandinių tipai, kurie skirstomi į žingsnį ir grandinės storį, jeigu juos supainiosite negalėsite uždėti grandinės ant pjovimo juostos. Tarp žmonių populiaru yra šiuos du tipus vardinti Husqvarnos grandinė arba Stihl’iaus. Husqvarnos žingsnis yra 3.25 ir 1,3 mm storis, dantų ilgis standartinis yra 64 dantys, čia yra dažniausiai pasitaikantis ilgis, tie kurie dirba miškuose su galingais pjūklais, jau skiriasi grandinės storis ir ilgis. Dažniausiai ant grandinių įpakavimo rašoma ir tinkanti galandinimo dildės storis reikalingas, tai husqvarnai naudojama 4,8mm storio dildė. Stihli’aus žingsnis yra 3,8 ir 1,3 mm storis. Dildė reikalinga 4mm storio, galąsti tokiai grandiniai. Stihl’ius turi du ilgius standartinius, 50 datų ir 52 dantų, galingesniems pjūklams jau ilgis ir storis skiriasi. Daugelis mūsų klientų nemoka skaičiuoti dantų, visada skaičiuoja pjovimo dantis, o pagal visa technologija reikia skaičiuoti varomuosius dantis, tada niekada nesuklysite, kiek jūsų grandinė turi dantų.

Dildės

Dildes mes naudojame tos pačios Australų kompanijos Archer, ir turime visada 4,8mm ir 4 mm storio dildes. Šios dildės pas mus kainuoja apie 1 eur už 1 vnt, tai tikrai nėra brangu, žinant, kad už kitas galite parduotuvėje sumokėti ir 1,5 eur.

Pas mus galite nusipirkti šias grandines skirtas tiek husqvarnos ir stihl’iaus tipo, šių grandinių kainos iki 10 eur. Dėl užsakymo rašykite arba skambinkite, galime siūsti visoje Lietuvoje. Jeigu kyla klausimų drąsiai skambinkite.

husqvarnos ir stihl grandinės pas mus pigiau, www.motomuma.lt

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.